Bio svíčky: Provonění domova v souladu s přírodou

 

 

Bio svíčka – co to je?

Bio svíčka je svíčka vyrobená z přírodních surovin, jako je sójový, včelí, kokosový  nebo palmový vosk. Bio svíčky jsou o něco šetrnější k životnímu prostředí a zároveň zdravější pro člověka. Místo syntetických vonných látek se do těchto svíček nalévají esenciální přírodní oleje, které jim dodávají příjemnou a zdravou vůni. 

 

 

Jaké benefity mají bio svíčky? 

 

Jsou ekologické: Vyrobeny z obnovitelných a biologicky rozložitelných materiálů.

Jsou zdravější : Nevytvářejí škodlivé zplodiny a karcinogeny.

Exkluzivní vůně: Esenciální oleje neboli přírodní silice mají aromaterapeutické účinky a vytvářejí tak příjemnou atmosféru.

 

Tipy na výběr bio svíček:

    • Zvolte si svíčku z vosku, který vám vyhovuje. Včelí vosk má příjemnou medovou vůni a pomalu hoří. Sójový vosk je veganská alternativa a má bezbarvý vzhled a žádný zápach. Kokosový vosk má jemnou kokosovou vůni a je odolnější vůči teplu.
    • Vyberte si esenciální olej podle vašich preferencí a podle toho, co máte nejraději. Každý esenciální olej má různé účinky a vůni. Levandule je uklidňující, citron vytváří osvěžující atmosféru a vanilka je smyslná. 
    • Podpořte lokální výrobce. Existuje mnoho malých dílen, které vyrábějí bio svíčky. Díky tomu tak podpoříte ruční práci a malé české výrobce. 

Bio svíčka je skvělým způsobem, jak provonět váš domov a zároveň šetřit životní prostředí. Je to také ideální dárek pro všechny, kteří mají rádi a zajímají se o zdravý životní styl.

 

Objevte naše svíčky 

Zpět do obchodu